Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan fogom megkapni a megrendelt termékeket?

A termékeket személyesen átveheted a raktárunkban vagy postai úton (utánvétellel vagy átutalás esetén postai küldeményként) szállítjuk neked a megrendelést követően a lehető leggyorsabb szállítási határidővel.
Mit jelent ez? A raktáron lévő termékek esetében általában 3 munkanapon belül. A raktárkészletben nem szereplő termékeknél ez az idő 7-10 munkanap, de természetesen értesítünk az elérhetőségeiden, hogy mikorra várható a termék érkezése.


Jogi Nyilatkozat:

A Parti Motor Kft. a magyar törvényi előírásoknak megfelelően bejegyzett társaság. A bembomotor.hu és a szocimoci.hu internet oldalakat a Parti Motor Kft. üzemelteti és így, az oldalakon megjelenő összes írásos anyag a Parti Motor Kft. szellemi tulajdonát képezi. Ezért azok részleges vagy teljes másolása, továbbadása, módosítása harmadik fél számára, csak a Parti Motor Kft. előzetes írásos engedélyével valósítható meg. Oldalainkon található információk tájékoztató jellegűek, melyet a Parti Motor Kft., lehetőségeihez mérten folyamatosan frissít, de fenntartja magának a jogot a tartalmak előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására.
Az oldalainkon szereplő árak tartalmazzák az Áfát és csupán tájékoztató jellegűek. A Parti Motor Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát, minden előzetes bejelentés nélkül.
Az oldalainkon található képek csak illusztráció céljára szolgálnak, a tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól.
A Parti Motor Kft. a termékek árának és egyéb adatainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak. Ezért, az ilyen jellegű hibák előfordulása esetén a Parti Motor Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.
A weboldalakon szereplő hibákért felelősséget nem vállalunk.

A weboldal üzemeltetője:

Parti Motor Kft
1131. Budapest Béke u. 67/a
Adószám: 24953373-2-41

Terméklista

Virtuális útvonal

Térkép

 1131 Budapest, Béke u. 67/A